Skip to content

Paprasta kartoninė dėžė – naujas namelis augintiniui

Super-Cute-Cardboard-Cat-House

Pasigaminkite augintinio namelį patys:

Parduotuvėse dabar galime rasti didžiulį augintinių namelių ir guolių pasirinkimą. Tačiau, jeigu jūs norite, kad jūsų augintinis turėtų unikalų namelį- lengvai ir iš paprasčiausių medžiagų jį galite pasigaminti patys.  Gamindami, patys galite rinktis namelio dydį, dekorą, medžiagas. Reikėtų nepamiršti, kad mūsų mylimi augintiniai turi ypač jautrią uoslę, dėl to jiems labiausiai tinka nameliai iš natūralių medžiagų. Dėl to, šį kartą parodysime Jums, kaip pasigaminti paprasčiausią namelį katei iš kartoninės dėžės.

box

Kokių medžiagų reikės:

Pradėkime:

Pirmiausia nupjaukite du ilgesniuosius dėžės atvartus. Trumpesnius palikite ir ant jų nusibrėžkite trikampius kaip nuotraukoje. Tada trikampius iškirpkite, kad jie taptų namelio stogo smaigaliu.

3

Iškirpkite kartono lakštą į reikiamą dydį. Nepamirškite palikti po kelis papildomus centimetrus, kad stogas gražiai užsidengtų. Tuomet,  perlenkite lakštą pusiau, kad suformuotumete stogo kraigą.

4

Klijų pistoletu suklijuokite namelio pagrindą ir stogą.

5

Nusibraižykite namelio duris ir langus, tuomet išpjaukite. Formas ir dydžius rinkitės kokius tik sugalvosite. Svarbu, kad katei būtų patogu patekti į namelį.

6

O dabar smagioji dalis- namelio dekoravimas! Yra milijonas būdų kaip tai padaryti, tad rinkitės Jums labiausiai patinkantį. Mes pateikiame pavyzdį, kaip dekoruoti namelį su paprasčiausiomis medžiagomis – dažais ir spalvotu popieriumi.

8

Paskutinis žingsnis -įkurtuvės!

canva-photo-editor (9)

Štai ir viskas – namelis laukia naujo gyventojo! Jūsų katei tikrai patiks, tiesa? 😊

Na, o jei pavyks šis namelis – galite drąsiai gaminti ir didesnius, sudėtingesnių konstrukcijų, tinkamus žaisti vaikams. Juk nėra nieko smagiau, kaip visai šeimai pasinerti į kūrybą, ypatingai kai procesas toks įdomus ir paprastas, nereikalauja brangių medžiagų, o rezultatas itin džiuginantis!

Namelio gamybai reikalingas medžiagas galite įsigyti mūsų elektroninėje parduotuvėje adresu www.paperseal.lt arba fizinėse parduotuvėse Vilniuje ir Kaune.

Publikuota kategorijoje:GidaiIdėjos